AKTUALNO

16.9.2018  DNEVI ODPRTIH VRAT

Spoznajte učenje jezikov na sodoben, prijeten in učinkovit način. Vabljeni na dneve odprtih vrat, ki bodo potekali med 24. in 28. septembrom. Kontaktirajte nas za željeni termin in z veseljem predstavimo naše programe ter odgovorimo na vsa vaša vprašanja. Na voljo bo tudi brezplačno testiranje za angleški jezik, s pomočjo katerega se boste lažje odločili o ustrezni stopnji tečaja. Pridružite se nam in vstopite v svet jezikov.

1.9.2018  PRESELILI SMO SE NA NOVO LOKACIJO

Odprli smo nove prostore v Mengšu, le 15km stran od Ljubljane. V neposredni bližini imate na voljo tudi brezplačno parkiranje. Veseli bomo vašega obiska.

 

25.8.2018 ŠIRITE POSEL NA HRVAŠKO IN SRBIJO?

Poslujete s Hrvaško in Srbijo? Kako pravilno komunicirati? Kaj vas ovira do uspešnega posla? Najbolj pogosti odgovori so:”Strah me je govoriti, ker ne znam in se bom osmešil. ”
“Še sanja se mi ne katera beseda je srbska, katera pa hrvaška. ”
Poleg dinamičnega učenja jezika, odpravimo marsikatero psihološko oviro pri učenju tujega jezika. Po tečaju ne bo več dvoma o tem, ali je ta stavek pravilen:”Izvinite, danas sam zgodan.” V slovenščini bi to pomenilo “Oprostite, danes sem postaven.” Pravilno bi povedali: “Oprostite, danas sam uranio.”

“Zgodan” je pogosta zamenjava za “zgodnji” in je v kategoriji “lažnih prijateljev”, oz. besed, ki so iste ali podobne v obeh jezikih, pomen pa imajo drugačen.